Месо на скара

 • Kюфте (100 гр.) цена: 1,60 лв.
 • Кебапче (100 гр.) цена: 1,50 лв.
 • Свински врат (250 гр.) цена: 6,80 лв.
 • Пилешко филе (250 гр.) цена: 5,90 лв.
 • Пилешка пържола (300 гр.) цена: 5,80 лв.

Гарнитура

 • Картофи соте (200 гр.) цена: 2,80 лв.
 • Варени картофи (150 гр.) цена: 2,60 лв.
 • Студена гарнитура (150 гр.) цена: 2,80 лв.
 • Мини франзела (115 гр.) цена:–
 • Гръцка питка (65 гр.) цена: –

Десерти

 • Домашна торта (200 гр.) цена: 3,20 лв.
 • Чийзкейк с Орео (150 гр.) цена: 4,60 лв.
 • Торта Линд (120 гр.) цена: 4,60 лв.
 • Шоко пита (180 гр.) цена: 4,50 лв.
 • Шоколадово суфле (100 гр.) цена: 4,70 лв.
 • Гараш (120 гр.) цена: 4,60 лв.
 • Кюнефе  (200 гр.) цена: 4,90 лв.
 • Сет от сладоледи (200 гр.) цена: 5,60 лв.
 • Сладолед (100 гр.) цена: 1,40 лв.
 • Мелба (400 гр.) цена: 6,90 лв.