Месо на скара

 • Kюфте (100 гр.) цена: 2,00 лв.
 • Кебапче (100 гр.) цена: 2,00 лв.
 • Свински врат (250 гр.) цена: 7,90 лв.
 • Пилешко филе (250 гр.) цена: 6,30 лв.
 • Пилешка пържола (300 гр.) цена: 6,30 лв.

Гарнитура

 • Картофи соте (200 гр.) цена: 3,20 лв.
 • Варени картофи (150 гр.) цена: 2,90 лв.
 • Студена гарнитура (150 гр.) цена: 3,20 лв.
 • Мини франзела (115 гр.) цена:–
 • Гръцка питка (65 гр.) цена: –

Десерти

 • Домашна торта (200 гр.) цена: 3,50 лв.
 • Чийзкейк с Орео (150 гр.) цена: 5,90 лв.
 • Торта Линд (120 гр.) цена: 4,80 лв.
 • Шоко пита (180 гр.) цена: 4,80 лв.
 • Шоколадово суфле (100 гр.) цена: 6,20 лв.
 • Гараш (120 гр.) цена: 5,90 лв.
 • Кюнефе  (200 гр.) цена: 6,40 лв.
 • Сет от сладоледи (200 гр.) цена: 6,30 лв.
 • Сладолед (100 гр.) цена: 1,80 лв.
 • Мелба (400 гр.) цена: 7,50 лв.